Trivselregler

TRIVSELREGLER OCH ÖVRIG VIKTIG INFORMATION

Du som har bokat en tid till Ömsen FlowDog Arena accepterar automatiskt att följa våra trivselregler, anvisningar och föreskrifter. Du ansvarar även för att övriga deltagare som deltar i hallen under din bokade tiden följer dessa.
All träning i Ömsen FlowDog Arena sker helt på egen risk och samtidigt gäller strikt hundägaransvar.

Har du frågor?
Vänligen kontakta oss på telefonnummer
 +3584573431585, Sandra
eller via e-post info@flowdog.ax
Journummer: +3584573823359, Carina
Sociala medier: @alandiaflowdog

Allmänt nödnummer: 112
Jour veterinär: +358 (0)18 528615

Adress:
Ömsen FlowDog Arena
Industrivägen 2
22410 Haraldsby
Saltvik

 

BOKNING AV ÖMSEN FLOWDOG ARENA

1. Hallen bokas via bokningssystemet på hemsidan https://flowdog.ax
                  
à skapa ett konto
                   
à logga in och boka Din tid via bokningskalendern
                  
à faktura skickas på mailen om inget annat önskas

Är du en ny kund eller vill boka ett flergångskort tag kontakt via epost info(a)flowdog.ax.
OBS! Du kan även betala din agilityträning med friskvård.ax kuponger/app. Vänligen meddela detta i samband med din bokning till epost info(a)flowdog.ax . Observera att vi inte får en automatisk avisering om du har betalat in via appen, du måste meddela oss separat.

3. Bokningar mot offertförfrågan skickas till epost info(a)flowdog.ax

4. Avbokning måste ske senast tre dygn innan den bokade tiden för att återbetalning ska göras. För större bokningar och bokningar för en hel säsong måste avbokningen ske minst en månad innan.

5. Hur vi behandlar dina personuppgifter är viktigt för oss eftersom vi vet att det är viktigt för dig. I vår policy för personuppgifter kan du läsa hur denna hantering sker.

6. Respektera de bokade tiderna! När Din träningstid är slut skall allt vara undanplockat och Ni skall vara redo att släppa på eventuellt nästa kund.

7. Det kan bli trångt i entrén vid bokningsbyten. Tänk på när ni tar ut/in er hund i hallen, ge plats åt varandra vid eventuella möten.

 

DÖRRAR

8. Entrédörren får inte ställas på glänt, den skall alltid vara stängd. Är ni fler som bokat hallen kan ni öppna dörren från insidan till era träningskamrater alternativt ha varsin tagg eller hänga taggen på utsidan.

9. Porten och dörren inne i träningsplanen på bortre delen skall hållas stängda. Får ej användas som in/utgång.

10. Kom ihåg att stänga WC-dörren! Det är golvvärme.

11. Håll skjutdörren vid slussen alltid stängd, värmesystemet i entrén skall ej jobba för att värma hela träningsdelen.. 

12. Vid eventuellt strömavbrott fungerar ej låssystemet. Dörren hamnar i låst läge, men man kan alltid öppna dörren från insidan för att komma ut. När strömmen är tillbaka fungerar taggarna som vanligt igen.

 

ANVÄNDNING AV TRÄNINGSTILLBEHÖR och ALLMÄNNA UTRYMMEN

13. All träningsutrustning ingår i hallhyran, ställ tillbaka träningstillbehören på anvisad plats efter användning! 
OBS! All träning sker på egen risk!

14. Vid ev. skada på utrustning i hallen och dess lokaler, kontakta Alandia FlowDog, på telefon +3584573431585 eller e-post info@flowdog.ax snarast och meddela detta. Kontaktuppgifter finns även på informationstavlor uppsatta i hallen.

15. Fika/teorirummet är tillgänglig förutom vid enskilda bokningar. Det finns fyra fönster ut mot träningsplanen, dessa är försedda med persienner som kan dras ner från träningssidan om dem som tränar ej önskar publik.

16. Löptikar är välkomna, dock måste de bära löp/tikskydd. Hanhundar med benägenhet att revirpinka bör med fördel ha hanhundsskydd på sig inne i hallen. OBS! En avgift på 15€ tas ut vid kiss/bajsolyckor som sker inne i hallen! 

17. Hundgodis får inte läggas direkt på konstgräset, använd något som underlag – exempelvis ett lock. Har du godis i fickorna, se till att det ej ramlar ut godisbitar i misstag.

18. Tag med egen bur vid behov, burförvaringen är iordningställd i slussen.
OBS! Bind ej fast någon hund i bordsbenen på burförvaringen, de håller ej för det! 

ÖVRIGT

19. Uteskorna tar vi av oss vid entrén! Inne i träningshallen är det inneskor/strumpfota/tofflor som gäller.

20. Hunden skall alltid vara under kontroll och kopplad. Visa hänsyn till andra och omkringliggande anläggningar och trafik.

21. Håll rent och snyggt kring er, både inom- och utomhus! Plocka alltid upp efter er hund vid rastning längs vägen. Har du glömt bajspåse finns det att hämta från entrén.

22. Rasta hunden ordentligt innan ni kommer in i hallen! 
Om olyckan ändå olyckligtvis är framme, finns det flera städkit utplacerade. Städa upp som om det vore ditt eget vardagsrum.

a) Torka upp ordentligt med papper (bajspåsar sätts alltid i soptunnan ute)
b) Spreja med ättika/såpvatten
c) Torka upp
d) Spreja med ”Urine-off”

OBS! En avgift på 15€ faktureras vid kiss/bajsolyckor inne i hallen!
Den som har bokat tiden står som ansvarig.

23. Är hunden väldigt smutsig om tassar/mage kan man med fördel duscha/torka av det värsta inne på toaletten. Handdukar finns att låna och ligger i byrån i entrén. Använda handdukar läggs i smutskorgen.

24. Kom ihåg och släck alla lamporna i träningshallen, slussen, fika/teorirum och entrén efter dig!

 

BRAND OCH SÄKERHET

25. Bekanta er med utrymningsplanen och var det finns brandsläckare, brandfilt och förstahjälpenskåp. Utrymningsplanen finns vid entrén och vid läktaren.

Med vänlig hälsning
Team FlowDog