Glädje & Teamwork

Vill du lägga grunder för ett fint teamwork med din hund,  prova på rallylydnad eller kanske träna inför agilitytävling?
– Då har du kommit rätt!
Vi erbjuder ett brett utbud av olika kurser och temakvällar, allt från den viktiga allmänlydnaden till agilityträning och grenspecifik detaljträning. Genom träning i små grupper med erfarna coacher, med ett öga för varje individ skapar vi värdefulla träningstillfällen tillsammans.

Vill du ta ännu ett steg, erbjuder vi även förmånliga PT-paket. En riktig investering i Din och din hunds träning!

Saknar du något?
Maila info@flowdog.ax och meddela oss ditt önskemål,
kanske är nästa kurs det just du väntat på!

Agility

Agility är en spännande och fartfylld sport där teamwork och grundfärdigheter är A och O. Hunden skall på ett säkert sätt och så snabbt som möjligt utföra hindren enligt banans nummerordning. Förarens uppgift är att lotsa hunden rätt, ungefär som att vara kartläsare i en rallybil. En roligt aktiverings- och tävlingsform som de flesta hundar tycker om!

Rallylydnad

Träningen som passar de allra flesta! På ett mjukt och kontrollerat sätt lotsar vi hunden genom rallybanan som består av olika momenstskyltar, en i taget. Snurr till höger, vänstersväng, sitt. Perfekt träning både som aktivering eller med tävlingsfokus, vi jobbar utgående från Dina förutsättningar och mål.

Allmänlydnad

Den viktigaste grunden till allt, oberoende det gäller sällskaps- eller jakt- och tävlingshunden. Det är här vi börjar bygga en fin relation mellan Dig och Din hund inför ett livslångt lärande. Grundkunskaper som t.ex inkallning, följsamhet, sitt och ligg. Kurser för bland annat valp/unghund och flera olika temakvällar finns på agendan för 2021. Kunskaper som underlättar det vardagliga livet och grunden till en framtid i teamwork!

Fysträning

Dags att lägga tid på Dig själv! Låt inte din egna fysiska form stoppa varken Dig själv, eller din hund på tävlingsbanan, i skogen eller i vardagen. Häng på ett nytt och helt unikt träningskoncept i samarbete med Medimar och Kristoffer Weckström - där hundföraren står i fokus!

Personlig träning

En riktig investering för Dig och Din hund! Vi jobbar helt individuellt utgående från Dina önskemål och fokuserar på Er utveckling som team tillsammans. Ta en titt på våra olika paket och boka Din träning redan idag!

Specialpaket

Kennelträff och prova-på-agility? Inkallningsträning för jakthunden eller kanske utställningsträning? Vi skräddarsyr tränings- och eventkoncept efter Din önskan. Maila info@flowdog.ax så hittar vi en lösning för just Dina önskemål!