TEAM FLOWDOG

Glädje, passion och teamwork
– vi finns för dig!

VD och headcoach
Sandra Gustafsson

Min uppväxt är präglad av olika hundar och aktiviteter, allt från jakthundar till utställningsresor. Jag började med juniorhandling och hittade sedan till agilityn med familjens Eurasier back in the days, och på den vägen är det!

Jag har länge saknat möjligheten till riktigt bra hundträning under vinterhalvåret på Åland, så denna satsning med Ålands första hundaktivtetshall är en stor dröm för mig sedan många år tillbaka. Vintern 2018 slog vi upp portarna, och efter det har vi kört på. Min målsättning är att erbjuda en attraktiv miljö, som skapar trygga och fina förutsättningar för optimal hundträning året runt – oberoende väder och vind. Det känns fantastiskt spännande att få driva detta till verklighet, det är en stor utmaning och vi strävar hela tiden till att bli bättre och erbjuda mer!

Mitt fokusområde är agility, både som coach och privat. Men  jag tränar även rallylydnad, canicross och nosework får sig en runda ibland. Till flocken hör husse, två bordercollies, en parson, en brasiliansk terrier och två kattor. 

Jag önskar er alla en riktigt fin träningsstund här hos oss på Alandia FlowDog! 

Med vänlig hälsning
Sandra Gustafsson

SAGI TopTeam 2019 (FIN)
SAGI TopTeam 2020 (FIN)
FitDog Agilityteam 2019/2020 (FIN)
Canine Hoopers World Instructor coachlicense 2021
FKK överfunktionär och banmästare agility

Sandra och Greis Working Noc

Allmänlydnadscoach 
Johanna Åberg

Jag är uppvuxen i skärgården med jakthundar och retrievers. Hund har alltid varit mitt stora intresse. Jag har varit nyfiken på varför hundar gör som de gör, hur kan vi förstå varandra bättre osv. 2010-2011 gick jag hundinstruktörs utbildningen på Hundens Hus i Stockholm. Superroligt och så lärorikt!

Jag har idag en jaktlabbe, Virus. Tillsammans tränar vi i huvudsak räddning dvs. både sök och spår av människor. En aktivitet där vi förenar nytta med nöje och så får vi vara mycket ute i skogen. Där trivs vi!
Virus och jag tycker om att testa olika aktiviteter så vi hobbytränar lite apportering, agility, nosework och rallylydnad när andan faller på. När jag själv tränar hund är jag inte ute efter perfektion. Jag vill känna glädjen och samarbetet oss emellan. Det är en fantastisk känsla när man får ett bra flow i samarbetet med hunden!

Hundens Hus, Hundinstruktör

Johanna och Virus

Rallylydnadscoach
Carina Svenblad-Timonen

Jag är uppväxt med hundar, både med huskies och hundspann till gryt- och älghundar. Jag har alltid varit aktiv inom olika områden med temat hund, det är detta jag brinner för!
Idag består flocken av mannen Bosse och hundarna  Piraya (13 år), Pandora, Aqua och Belone.

Jag föder upp spanska vattenhundar (Kennel Perro CaBo), är prisdomare i DRAJ (drevprov) och tränar och tävlar aktivt i viltspår och rallylydnad för att nämna några aktiviteter.

SPKL Allmänlydnadsinstruktör
SPKL Rallylydnadsinstruktör
Överfunktionär Rallylydnad
Domare, DRAJ

Carina och Aqua

Rallylydnadscoach
Marie-Louise Jansson

Jag är en aktiv hundägare sedan barnsben, som idag har 7st hundar av olika raser i familjen. Familjen är alla aktiva jägare och vi använder våra hundar till många olika former av jakt och eftersök vid viltolyckor, men även till utställning.

Jag brinner också för rallylydnaden och är aktiv inom sporten med flera av mina hundar och tävlar i högsta klassen.

Jag är en glad, positiv, väldigt envis person som alltid ser framemot nya utmaningar.
Jag älskar att träna hund, bygga upp ett starkt samarbete och samtidigt ha roligt tillsammans!

SPKL Allmänlydnadsinstruktör
SPKL Rallylydnadsinstruktör (pågående)

Marie-Louise och Bosse