TEAM FLOWDOG

Från dröm till verklighet,
att våga satsa på det man tror på.

TEAM FLOWDOG

VD och headcoach
SAGI TopTeam 2019
Sandra Gustafsson

Jag har länge saknat möjligheten till riktigt bra hundträning under vinterhalvåret på Åland, så denna satsning är en stor dröm för mig sedan många år tillbaka. Min målsättning är att erbjuda en attraktiv miljö, som skapar trygga och fina förutsättningar för optimal hundträning året runt – oberoende väder och vind. Det känns fantastiskt spännande att få driva detta till verklighet, det är en stor utmaning och detta är bara början! 

Till familjen (förutom Stefan Fagerström, 2 terriers och 3 kattor) hör två bordercollies, Acxa och Noc, som jag tränar och tävlar aktivt med. Vårt huvudfokus är agility, men vi kör även bl.a. nosework, tävlingslydnad, viltspår, rallylydnad och canicross som komplement. Jag och Noc deltar i Finska Agilityförbundets elitsatsning TopTeam 2019, superspännade!

Jag önskar er alla en riktigt fin träningsstund här hos oss på Alandia FlowDog! 

Med vänlig hälsning
Sandra Gustafsson

Sandra och Greis Working Noc, TopTeam 2019

Agilitycoach 
Stefan Fagerström

Tränar och tävlar aktivt i agility med sin Terrier Brasiliero – Gizmo som är finsk agilitychampion. I början av 2019 kom även Parson Rusell Terriern – Zcott in i familjen, tilltänkt som framtida agilitystjärna och även ämnad för Stefans andra stora intresse, grythundsjakt. 

Stefan är en positiv och uppskattad agilitycoach hos Alandia FlowDog.

43662685_2260091504019850_9007096355914514432_n

Rallylydnadscoach
Carina Svenblad-Timonen

Carina är uppväxt med hundar och alltid varit aktiv inom olika områden med temat hund. 
Föder idag upp spanska vattenhundar (Kennel Perro CaBo), är prisdomare i DRAJ (drevprov) och tävlar i viltspår, agility och rallylydnad för att nämna några aktiviteter. 

Carina är Alandia FlowDogs uppskattade rallylydnadscoach.