Agility

agiilitykurser

Välkommen att gå kurs hos oss!
Kurserna öppnar för anmälan onsdag 29.07.2020

ANMÄL DIG TILL KURS!

Bindande anmälan. 
Vid bekräftelse av kursplats fås betalningsinformation.

Din kursanmälan skickas till epost: info@flowdog.ax
Skriv kursens namn, ditt namn + telefonnummer. Skriv även hundens namn, ras och ålder samt tidigare träningserfarenheter – tack! 

Är kursen redan fullsatt? 
Attans, skicka gärna en intresseanmälan så att vi vet att du finns och vad du skulle vara intresserad av att gå för kurs! 

Tips!

Du visste väl om att vi erbjuder personlig träning och privatlektioner (2-4 personer) inom agility? 

Ett perfekt sätt att maximera träningen vid exempelvis inlärning av nya verbala kommandon, startträning, ren banträning eller köra några intensiva pass med kontaktfältsträning. 
Ta med träningskompisen och dela på kakan, möjligheterna är oändliga och träningstiden är Er! 

För mer info, klicka på knappen här nedan.
Hoppas vi ses!

snooker & gambler

Har vi börjat med biljard? – Nejdå, inte än åtminstone.

Snooker och gambler är grenar inom Agility Games som funnits länge i Nordamerika. Det är helt enkelt två varianter av vanliga agilitytävlingar, men med lite mer taktik, strategi och poängräkning.
Tävlingarna är inte så jättevanliga här uppe i norden ännu, men det hålls årligen enstaka tävlingar i Finland samt uttag till landslaget.  Agility Games är på intågande, så det är bara att hänga på!

Helgkurs 14-15.11.2020
Boka in helgen 14-15.11 hos oss, för då får vi besök av svensktalande Vera Nissin! Hon tog FM guld i både Snooker och Gambler 2019 samt ingick i finska WAO-landslaget 2018 och 2019. Hon kommer att lära oss både genom teori och praktik vad det här riktigt handlar om och kommer sedan på en uppföljningshelg våren 2021. Mer info på kommande, men visst låter det ju spännande!

Vera och Milli