Personlig träning

Personlig träning

En verklig investering i Er individuella utveckling på banan och i Ert arbete tillsammans. Grenspecifik detalj- eller banträning, allmänlydnad, rally eller agility – allt enligt Ditt önskemål och nivå just nu. 

Vid första tillfället går vi igenom fokusområden och mål, följt av en inledande träningssession. Maila info@flowdog.ax så hittar vi rätt paket och coach för Dig och Din hund!

Vi tar även emot bokningar för privatlektion  för 2 personer tillsammans, privatlektion KOMPIS.

  • Personlig träning är 1 person med max två hundar eller 1 person + familjemedlem och max en hund.
  • Privatlektion KOMPIS gäller 2 personer med två hundar

Vi finns för dig

Vi på Alandia FlowDog har en bred kunskapsbas tillsammans och har lång erfarenhet inom bl.a. agility, allmänlydnad, valp- och unghundsträning, rallylydnad, viltspår, jakt inom olika områden, canicross (löpning med hund) och fysträning för hund.

Vi håller oss uppdaterade och går olika kurser kontinuerligt för att hela tiden utvecklas och inspireras, så att vi kan ge Dig det bästa vi har – alltid! 

Maila oss på info@flowdog.ax så skräddarsyr vi innehållet för just Dig och Dina önskemål!

Läs mer om oss HÄR

erbjudande

PRIVATLEKTIONER FRISKVÅRD

Under tre lektioner jobbar vi med förebyggande, underhållande och förbättrande övningar för att din hund ska kunna springa, hoppa och leka så länge som möjligt. 

Vi kommer att pröva på fysträning, balansövningar, avslappning och enkla massageövningar. Vi jobbar med fokus på relation, tillit och samarbete. Samtidigt som din hund får använda sin kropp får ni också bättre kontakt med varandra och du lär dig mer om hur din hund fungerar.

Din hund bör vara fullt frisk och mellan 2 och 8 år gammal. 

Lektionerna hålls som en del av praktiken för vår hundinstruktör Martha som är under utbildning, och ges därför till ett rabatterat pris.  Martha handplockar ekipage som är mest passande med tanke på utbildningen, vi söker en bred variation av ekipage.

Upplägg: Privatlektioner, 3 tillfällen á 45 min
Plats: Ömsen Flowdog Arena
Datum och tid: Enligt ö.k
Träningsavgift: 125,00 EUR
Sista anm.dag 19.01.2024

Samtliga ekipage kontaktas efter sista anm.dag.

Morris med matte och husse