Vibrationsplatta

Ett säkert och effektivt sätt att arbeta både med rehabilitering och friskvård, avslappning, återhämtning och styrketräning – vibrationsplattan har ett brett arbetsområde!

Den faktor som påverkar träning/behandling är hastigheten eller svängningarna på vibrationsplattan. Bodygreen Functional Trainer AV004 utför rörelser på mellan 5–30 Hz (svängningar per sekund). Dessa rörelser ger en vibrerande effekt på hela kroppen och gör att musklerna växlar mellan spänning och avslappning. Frekvensen väljs utefter målet med behandlingen. Rörelserna sker i vertikala plan vilket ger lederna en normal belastning. 

Vibrationsträningens positiva effekter:
– Ökar blodcirkulationen
– Minskar smärta
– Reducerar stress
– Ökar återhämtningsförmågan
– Stimulerar och främjar läkning
– Upprätthåller inre organ som tarm och mage
– Normalisering av muskulär obalans
– Stimulerar brosk mellan benleder
– Ökad muskelstyrka
– Ökad balans och koordination
– Släpper på spänningar i muskler och leder
Passar även utmärkt vid överviktsproblematik och är ett mycket bra alternativ till t ex vanlig massage vid spända ryggar, överbelastningsproblematik mm – cirkulationen ökas mer på djupet av vibrationsplattan än vid klassisk massage.

Hur funkar det?
Vibben finns i ena hörnet i köket.
Du bokar via onlinebokningen 30 minuter, då säkrar du upp att hallen är tom från övriga ekipage. I samband med din onlinebokning, maila oss med rubriken ”vibb” följt av vilken dag + tid du bokat så att vi inte i misstag fakturerar dig för hela hallhyran. Tänker du vibba i samband med att du hyrt hallen för träning behöver du inte göra en separat bokning för vibben.

Du behöver en tagg för att slippa in till hallen,
du hittar mer info om det 
HÄR
Kom ihåg att läsa vår info + trivselregler som du hittar HÄR.