Taggen

Din personliga tagg

För att slippa in på Dina bokade träningstider i hallen behöver du en tagg. Taggen är personlig och får ej lånas ut till andra. 

Tränar ni flera tillsammans? Inga problem – meddela oss vilka taggar som kommer att användas så fixar vi det! 

SÅHÄR FUNKAR DET

När du har skapat ett användarkonto hos Alandia FlowDog på hemsidan och bokat din första träningstid i hallen, skicka ett mail till info@flowdog.ax om att du är ny användare.

Din tagg får du sedan lösa ut i samband med din första bokning, eller enligt överenskommelse. Din tagg, märkt med ditt namn, lägger vi ut i en kodlåsbox till vänster om entrédörren. Koden till boxen får du via epost i anslutning till din bokning.

Du blippar sedan din tagg mot dosan som finns bredvid boxen, det piper till och en grön gubbe lyser i anslutning till dina bokade tider. Dörren är då upplåst en kort stund innan den återgår i låst läge.

OBS! Kom ihåg att maila oss när du är ny användare,
så att vi hinner lägga ut Din tagg till din första bokning! God framförhållning är positivt! 

Endast sporadisk träning?
Vill du bara komma och testa på att träna i hallen eller vet att du endast har möjlighet till sporadisk träning? Då kan engångstaggen vara ett alternativ för dig. Då betalar du en mindre summa och får tillgång till vår reservtagg för tillfälligt bruk. Tag kontakt via epost info@flowdog.ax om detta är ett alternativ för dig.

Har du bokat tid i hallen, men glömt din tagg hemma?
Lugn, testa ring oss så försöker vi lösa det!  Observera att en serviceavgift tillkommer (engångstagg, 5,00 EUR) och att vi inte alltid är kontaktbara. 

Viktiga telefonnummer:
Sandra Gustafsson +3584573431585
Jour (om Sandra ej är tillgänglig):
Carina S-Timonen +3584573823359