Trivselregler

trivselregler och viktig information

kontaktuppgifter

Alandia Flowdog
Industrivägen 2
22410 Haraldsby
Saltvik

epost: info@flowdog.ax
tfn: Sandra 04573431585
JOUR: Carina 04573823359

Kontakt coacher
Sandra: info@flowdog.ax (ägare och headcoach)
Carina: carina@flowdog.ax (rallylydnad, PT)
Johanna: johanna@flowdog.ax (allmänlydnad, PT)
Marie: marie@flowdog.ax (hoopers, PT)
Maria: maria@flowdog.ax (allmänlydnad, PT)

allmänt

– Genom din bokning hos oss godkänner du automatiskt våra trivselregler och anvisningar. 
– All träning på anläggningen sker på egen risk och samtidigt gäller strikt hundägaransvar.
– Du ansvarar även för övriga deltagare på din bokade tid.
– Kom ihåg att släcka alla lampor när du är klar (kök, entré, sluss, träningsdel). Toaletten och utebelysningen sköter sig själva 🙂

Träningstillbehör
All träningsutrustning som finns i hallen ingår i hallhyran. Kom ihåg att ställ tillbaka träningstillbehören på anvisad plats efter användning! Läs mer om vad som ingår
HÄR

Vid ev. skada på utrustning i hallen och dess lokaler, kontakta oss direkt på telefon +3584573431585 eller e-post info@flowdog.ax snarast och meddela detta. 

Respektera de bokade tiderna!
När din träningstid är slut då skall allt ev. träningsutrustning vara undanplockat och nästa kund skall slippa in. Det kan bli trångt i entrén, så var god och respektera varandra och ge plats.

inomhusmiljö

´- Inomhus använder vi inneskor eller tofflor/yllesockor. Det finns ett fåtal foppatofflor/yllesockor att låna.

– Löptikar är välkomna, men inomhus måste de ha brallor på (liksom på utebanorna). Revirpinkande hanhundar bör använda hanhundsbrallor, pinkar en.. pinkar (nästan) alla. 

– Stäng fickorna! Vi undviker att tappa godisbitar i hallen, så håll koll på dina fickor! Belönar du på marken, se till att din hund hittar godbiten.

– Är hunden väldigt smutsig om tassarna får du gärna torka av den med våra lånehanddukar. De finns i byrån vid entrén och använda handdukar läggs i korgen på väggen bredvid. 

Fikarum/kök
Ibland kan fikarummet vara uppbokat för ex. möte, då stör vi ej varandra. De som tränar i hallen kan välja att dra ner rullgardinerna. Men oftast har man tillgång till samtliga sociala utrymmen vid sin hallbokning.

Brand och säkerhet
Bekanta Dig med utrymningsplanen och var det finns brandsläckare, brandfilt och förstahjälpenskåp. Utrymningsplanen finns vid entrén och vid läktaren.

bokning

Du bokar din träningstid i hallen enkelt online på hemsidan.  Du hittar onlinebokningen HÄR.

Ett eget konto
1) Skapa ett konto
2) Logga in och boka en tid som passar dig via kalendern

Är du en ny kund, vill du boka ett flergångskort eller få en offert – skicka ett mail till info@flowdog.ax oss så hjälper vi dig!

Tagg
Du behöver en tagg för att slippa in på dina bokade tider,
du hittar mer info om det HÄR

Betalning
Vi fakturerar som regel 1-2ggr/månad under vinterhalvåret, fakturan skickas till Din mail så var noga med att kontaktuppgifterna är är rätt ifyllda på ditt användarkonto på hemsidan.

Friskvård.ax
Du kan även betala din träning med friskvård.ax kuponger/app. Använder du appen, var god och skriv fakturans referensnummer i meddelandefältet. (OBS! Går ej att använda på ex. friskvårdsbesiktning eller vibrationsplattan).

Avbokning
Avbokning måste ske senast två dygn innan den bokade tiden för att full återbetalning ska göras. Vid en sen avbokning (24h) innan träningstid som behöver avbokas manuellt av oss, faktureras 50% av bokningssumman. 

rastning

Rasta Din hund ordentligt före träningen, oavsett om du skall träna inne eller utomhus. Kom ihåg att plocka upp efter din hund, vi håller snyggt och rent runtomkring oss – även längs vägkanten! 

Har du glömt bajspåsarna?
Det finns extra i byrån inne i entrén.

Har du valp- eller unghund?
Ta gärna extra kisspauser under er träningstid, så minimerar vi risken för att det sker en olycka inne.

Kiss och bajsavgift, 15.00€
Vi tar en extra avgift om Din hund gör sina behov inomhus, vi är väldigt måna om att konstgräset skall hålla sig fräscht. Om olyckan ändå olyckligtvis är framme, finns det flera städkit utplacerade. Städa upp som om det vore ditt eget vardagsrum. 

a) Torka upp ordentligt med papper (bajspåsar sätts alltid i soptunnan ute)
b) Spreja med ättika/såpvattensblandning
c) Torka upp
d) Spreja med decinfiktionsmedel, låt torka

DörrAR

Entrédörren
Entrédörren skall alltid vara stängd. Är ni fler som bokat hallen kan ni öppna dörren från insidan till era träningskamrater alternativt ha varsin tagg eller hänga taggen på utsidan.

Vid eventuellt strömavbrott fungerar ej låssystemet. Ytterdörren hamnar i låst läge, men man kan alltid öppna dörren från insidan för att komma ut. När strömmen är tillbaka fungerar taggarna som vanligt igen.

Köksdörren
Hålls öppen, så att luften får cirkulera bättre. Vintertid skall den dock hållas stängd, då vi håller en högre temperatur där än i entrén.

Skjutdörren vid slussen
Håll skjutdörren vid slussen alltid stängd, värmesystemet i entrén skall ej jobba för att värma upp hela träningsdelen. 

Toalettdörren
Här är det golvvärme, så se till att dörren hålls stängd!

Port- och extradörr
De som finns uppe i bortre hörnet i träningsdelen skall alltid hållas låsta och stängda!

Tack för att du läste!