Trivselregler

OCH ÖVRIG VIKTIG INFORMATION

1. Du som har bokat en tid Alandia FlowDogs Hundaktiviteshall accepterar automatiskt att följa våra trivselregler, anvisningar och föreskrifter.
Du ansvarar även för att övriga deltagare som deltar i hallen under den bokade tiden följer dessa.
All träning i Alandia FlowDogs hundaktivitetshall sker helt på egen risk och samtidigt gäller strikt hundägaransvar.

Har du frågor? Vänligen kontakta oss på telefonnummer
1. +3584573431585, Sandra (i första hand)
2. +3584573823359, Carina
alternativt på mail: info@flowdog.ax

Allmänt nödnummer: 112

Adress:
Alandia FlowDog
Industrivägen 2
22410 Haraldsby

BOKNING

2. Hallhyran betalas i samband med bekräftelse av bokad halltid via faktura.
3. För att boka och betala med presentkort, vänligen maila din bokning samt presentkortsnumret till info@flowdog.ax
4. Bokningar med kort varsel görs per telefon +3584573431585, Sandra
5. Din bokning är bekräftad först när du mottagit ett bekräftelsemail.
6. Avbokning måste ske senast tre dygn innan den bokade tiden för att återbetalning ska göras. För större bokningar och bokningar för en hel säsong måste avbokningen ske minst en månad innan.
7. All träning på Alandia FlowDogs område sker på egen risk och samtidigt gäller naturligtvis strikt hundägaransvar.
8. I hyran av hallen ingår användning av träningstillbehör som finns i hallen samt nyttjande av teori/fikarum. WC och dusch finns i anslutning till entrén.
9. När du bokat tid accepterar du automatiskt att följa våra trivselregler, anvisningar och föreskrifter. Dessa är naturligtvis skapade för att ge alla besökare den bästa möjliga upplevelsen. Tack på förhand för att du vill hjälpa till med detta!
10. Hur vi behandlar dina personuppgifter är viktigt för oss eftersom vi vet att det är viktigt för dig. I vår policy för personuppgifter kan du läsa hur denna hantering sker.

VID ANKOMST

11. Grusparkeringen är ännu inte helt iordningställd, tänk på att parkera så att fler får plats. Det går även bra att stå på grusvägen som löper längsmed hallens långsida (dvs att ej svänga ner på hallområdet).

12. Hunden skall alltid vara under kontroll och kopplad. Visa hänsyn till andra och omkringliggande anläggningar och trafik.

13. Håll rent och snyggt kring er, plocka alltid upp efter er hund. Har du glömt bajspåse finns det att hämta från entrén.

14. Det kan bli trångt i entrén vid bokningsbyten. För att bytena skall gå så smidigt som möjligt, låt gruppen som tränar före komma ut innan följande grupp tar in sina hundar till hallen. Tänk på att hålla avstånd och ge plats åt varandra.

15. Rasta hunden ordentligt innan ni kommer in i hallen, håll ett extra öga er hund så den inte gör sina naturliga behov inomhus!
Om olyckan ändå olyckligtvis är framme, finns det flera städkit utplacerade. Städa upp som om det vore ditt eget vardagsrum.

1. Torka upp ordentligt med papper
2. Spreja med ättika/såpvatten
3. Torka upp
4. Spreja med ”Urine-off”
5. Torka ytterligare en gång med papper
16. Är hunden väldigt smutsig om tassar/mage kan man med fördel duscha av det värsta inne på toaletten. Handdukar finns att låna. Använda handdukar lägg i smutskorgen.

ANVÄNDNING AV TRÄNINGSTILLBEHÖR

17. All träning sker på egen risk. Strikt hundägaransvar gäller.

18. Tänk på säkerheten, använd inte ex. agilityhindren om du inte har kunskap. Vi vill inte att någon skadar sig!

19. Ställ tillbaka träningstillbehören på anvisad plats efter användning!

20. Vid ev. skada på utrustning i hallen och dess lokaler, kontakta Alandia FlowDog, på telefon +3584573431585 snarast och meddela detta. Kontaktuppgifter finns även på informationstavlor uppsatta i hallen.

ACCESSTAGG och DÖRRAR

21. Intill entrédörren på vänster sida finns en knappkodsdosa, lägg taggen precis intill i övre kant. Dörren öppnas sedan då det hörs ett klick och den gröna gubben lyser.

22. För att slippa in i hallen skall betalning av hallbokningen vara OK och du skall ha löst ut din personliga tagg. Man kan använda samma accesstagg även kommande säsonger, kostnad 2€/st (ord.pris 8€/tagg)

OBS! Öppningserbjudandet på taggar gäller till 31.12.2018, därefter ordinarie prissättning! Tappar man bort sin tagg är priset för en ny 30€.

23. Taggen/arna fås enligt överrenskommelse och omprogrammeras fortast möjligt i mån av tid vid ny bokning

24. Dörren får inte ställas på glänt, den skall alltid vara stängd. Är ni fler som bokat hallen kan ni öppna dörren från insidan till era träningskamrater alternativt ha varsin tagg.

25. Träningsgrupper bestämmer givetvis själva hur många taggar som skall lösas ut. Taggarna är personliga och tidsbundna enligt innehavarens bokning.

26. Taggarna ger access till hallen (entré, toalett och fikarum) 30 minuter före den egna bokningstiden.

27. Respektera de bokade tiderna! När din träningstid är slut skall nästa ekipage/ grupp få tillträde till slussen och träningsplanen, dvs allt skall vara undanplockat och redo för nästa gäng som står och väntar. Gäller även om det inte är en bokning direkt efter.

28. Är det t.ex. två agilitygrupper efter varandra kan man sinsemellan bestämma om gruppen före skall lämna framme eller plocka undan. Dock skall all träningsutrustning vara undanplockad när sista gruppen/ekipaget lämnar.

29. Porten och dörren inne i träningsplanen på bortre delen skall hållas stängda. Får ej användas som in/utgång.

30. Vid eventuellt strömavbrott fungerar ej låssystemet. Dörren hamnar i låst läge, men man kan alltid öppna dörren innifrån för att komma ut. När strömmen är tillbaka fungerar taggarna som vanligt igen.

TRÄNINGSHALLEN

31. Träningshallen består av 4 delar;
a) entré (+ toalett)
b) fika/teorirum
c) slussen
d) träningsplanen (konstgräs)

32. Man går genom slussen för att komma till själva träningsplanen.

33. Inne på träningsplanen är det inneskor/tofflor/strumpfota som gäller. Uteskorna tar vi av oss vid entrén innan vi går vidare. Vi vill inte få in smuts på konstgräset, så vi ber er vänligen men bestämt att respektera detta.

34. Fika/teorirummet är öppet för alla förutom om det är någon enskild bokning för endast teorisalen. Det finns fyra fönster ut mot träningsplanen, dessa är försedda med persienner som kan dras ner om dem som tränar ej önskar publik.

35. Löptikar är välkomna, dock måste de bära löp/tikskydd.

36. Hundar med benägenhet att revirpinka bör med fördel ha hanhunds/tikskydd på sig inne i hallen.

37. Hungodis får inte läggas direkt på konstgräset, använd något som underlag – exempelvis ett lock. Har du godis i fickorna, se till att det ej ramlar ut godisbitar i misstag.

38. Tag med egen bur vid behov

39. Toalettlampan går på rörelsesensor.

SIST UT..

40. Släcker lamporna i träningshallen, fika/teorirum och entrén

BRAND och SÄKERHET

41. En videokamera är placerad intill entrén

42. Låssystemet registrerar varje dörröppning och vilken tagg som användes.

43. Det finns två utrymningsvägar markerat med gröna utrymningsskyltar
1. Huvudentrén
2. Bakre dörren inne vid träningsplanen (bredvid porten)

44. Det finns 2 brandsläckare
1. Vid huvudentrén
2. Vid bakre dörren vid träningsplanen (bredvid porten)

45. Vid kökspentryt finns det en brandfilt som hänger på väggen samt brandvarnare som är utplacerade i de sociala utrymmena.

46. Första hjälpenskåp finns monterat på väggen i entrén.

Alandia FlowDog jobbar ännu med att färdigställa en del detaljer som bland annat entré + entrégolv, en liten läktare, avskärmningsmoduler och tillbehörsförvaring. Vi har valt att smygöppna då hallen är fullt brukbar ändå och störande arbete kommer ej att pågå under bokade tider.
Med önskan om förståelse och med hopp om en riktigt fin och skön träningsstund!

Med vänlig hälsning
Sandra Gustafsson